Článek Lívance

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Lívance

01. 08. 2010 - 13:50

konackaelle: Mmm, lívance miluji.
Mám pro Vás recept, úúžasný, a tak lehký...

Brambory
Maso
2 smetany

Brambor musí být o trochu víc než masa, a množství dle velikosti pekáče.

Nakrájíme maso a brambory na stejně velké kostičky, dáme do pekáče, zamícháme, hodíme tam smetanu, zamícháme a dáme na 1 hodinu a 15 minut do rozehřáté trouby na 170 °C . Je možné, že to bude hotové dřív, ale to se prostě pozná kdy už to je hotové.


P okud budete zkoušet, přeji Vám dobrou chuť, když jsem vařila toto jídlo poprvé, sama jsem hned zhltla půlku pekáče.

---
konackaelle.pise.cz

02. 08. 2010 - 13:19

konackaelle: Jo ještě před zalitím pořádně osolit opepřit a okořenit grilovacím kořením.

---
konackaelle.pise.cz