Komentář, na který odpovídáte

01. 08. 2010 - 13:50
 

konackaelle: Mmm, lívance miluji.
Mám pro Vás recept, úúžasný, a tak lehký...

Brambory
Maso
2 smetany

Brambor musí být o trochu víc než masa, a množství dle velikosti pekáče.

Nakrájíme maso a brambory na stejně velké kostičky, dáme do pekáče, zamícháme, hodíme tam smetanu, zamícháme a dáme na 1 hodinu a 15 minut do rozehřáté trouby na 170 °C . Je možné, že to bude hotové dřív, ale to se prostě pozná kdy už to je hotové.


Pokud budete zkoušet, přeji Vám dobrou chuť, když jsem vařila toto jídlo poprvé, sama jsem hned zhltla půlku pekáče.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Lívance