Článek Amolety (palačinky)

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Amolety (palačinky)

11. 11. 2008 - 16:37

jirka*: V seznamu surovin chybí mouka, tak buď dopsat, nebo nedělat zmatky. Btw dělat palačinky podle receptu??? A jakej je rozdíl mezi palačinkama a amoletama???

11. 11. 2008 - 19:17

studentka: Tak chyba už je napravena. A tys snad od vždycky věděl, jak amolety dělat? Někteří prostě recept pro začátek potřebují...
PS: Rozdíl je dle mého názoru nulový.

---
studentka.pise.cz

10. 04. 2010 - 12:21

pavla: Není nad olej na smažení amolet.Sádlo se rychle připaluje.

10. 10. 2012 - 15:43

péťa: Rozdíl mezi amoletami a plalačinkami je! Palačinky se dělají z mléka,mouky a celých vajec, amolety z mléka , mouky, žloutků a sněhu z bílků. Proto jsou tlustší, nadýchnutější - a vzhledově podobnější omeletám (koneckonců i název je obměnou slova omeleta).