Text:
I
Dneska jsem si z ničeho nic vzpomněla na recept, kterej jsem nedělala ani nepamatuju. Jedná se o osmaženou veku v trojobalu "plněnou" sýrem a šunkou.
Ingredience:
veka
tavený sýr
šunka, salám
strouhanka
vajíčka
olej
Postup:
1. Na jednu porci budeme potřebovat vždy dva plátky veky, které potřeme taveným sýrem (pozor!
Přicházím s dalším minutkovým receptem. Tentokrát ho musím ale opravdu vyzdvihnout, protože je to neuvěřitelně dobré! Opět ale nečekejte gramáž, protože u nás se vaří podle oka. A pokud s vařením začínáte, nemusíte se bát, že to nezvládnete, když nevíte, jestli tam dát tolik nebo tolik danné ingredience. Právě o tom to je, že si to vychutíte sami.
Suroviny:
kuřecí prsa
Text:
This
Text:
I
Ajajaj... Fíha, už se nám blíží konec února. No, normálně by mě to taky nestresovalo, ale letos... letos - to je jiná. Do konce února musejí být poslané přihlášky na VŠ a co hůř, už zbývají necelé 3 měsíce do maturity. Tfuj tajbl! Jestli se už cíleně učím? Tak to tedy vůbec ne. Je toho i tak dost a lenost zatím vždy vítězí. Mně prostě dokud neteče do bot a nejde o krk, tak se nedokopu. Sice
Jazyk český - jazykem to malebným a krásným. Souhlasíte?
Proč o tom začínám psát... Česká republika, malá to země v srdci Evropy, která má pouze jeden oficiální jazyk. Na první pohled by se mohlo zdát, že tu tedy není žádný problém, jeden jazyk - všichni se domluví a všichni jsou spokojeni, ale to se cizinci (a pár neználků) tuze mýlí! Existuje tu tolik nářečí, že ani Čech neumí poznat